A.I.S.E
Pagina principală

Un simbol pe ambalaje, în beneficiul dvs. şi al generaţiilor viitoare

Începând cu finele anului 2005 şi în evoluţie progresivă, veţi întâlni acest simbol pe ambalajele de săpun, detergent şi alte produse de curăţenie comercializate în ţara dvs.

Ce înseamnă acest lucru?

Sectorul industrial a iniţiat un nou program la nivel european, Carta pentru curăţenie durabilă, pentru a promova respectarea criteriilor de durabilitate de către societăţile care produc detergenţi şi alte produse de curăţenie profesionale sau destinate gospodăriilor. Această iniţiativă va contribui la protejarea sănătăţii şi siguranţei oamenilor şi la protecţia mediului înconjurător în care vor trăi generaţiile viitoare.

Ori de câte ori vedeţi simbol(urile) Cartei pe un detergent sau un produs de curăţenie, veţi şti că producătorul este implicat în acest program.

Cum vă puteţi aduce contribuţia?

Urmând recomandările comune înscrise pe ambalaje, veţi utiliza produsele într-un mod mai sigur şi care protejează mediul.

Puteţi face clic pe link-uri pentru a afla mai multe detalii sau pentru a primi informaţii legate de recomandările de pe ambalaje!

Veţi putea întâlni următoarele variante ale simbolului principal – acestea sunt aplicabile în aceleaşi condiţii, însă pentru categorii specifice de produse.


Rufe
Vase
Curăţenie
Produse pentru pardoseli în instituţii şi clădiri cu destinaţie industrială Altele